In Tilburg oogst je wat je zaait!


Bewustwording creëren, de Tilburgse binnenstad vergroenen en verduurzamen. Tijdens twee evenementen, rondom het thema stadsnatuur, eerst zaaien en dan oogsten.

De groene voorjaarsmarkt op het Pieter Vreedeplein (mei 2022); de verkoop van planten, kruiden & honing, het verkrijgen van informatie om je dak te vergroenen, het zelf stekken van een plantje tot het creëren van een eigen tuintje in een theekopje. Troubadour Peter verzorgde de muzikale reuring op het plein.

De Groene Oogstroute door de Tilburgse binnenstad (oktober 2022); van een wandeling, creatieve workshop, proeverij, mini-markt met oogstproducten tot een expositie en muziek, de Tilburgse binnenstad kleurt groen!
"We hebben Inge gevraagd als projectleider voor twee evenementen in de binnenstad. De ‘groene voorjaarsmarkt’ en ‘de groene oogstroute’. Met veel plezier heb ik samen met Inge deze bijzondere events neergezet. Inge is een professional waar je op kunt bouwen en die haar rol pakt daar waar nodig. Een hele fijne samenwerking. Op naar meer! "


Bianca Kemper – Projectleider Binnenstad Management Tilburg