Samenwerken betekent voor ons gebruik maken van elkaars kwaliteiten!


Erica en ik zijn een bruisende samenwerking aangegaan. Mijn quote; 'Vier het leven, maak herinneringen’ sluit perfect aan bij de sprankelende verhalen die Erica schrijft en die zorgen voor een blijvende herinnering.

 
 "Verhalen verleiden, verbinden & inspireren"


Erica Theloosen, auteurVier het leven, maak herinneringen


Regelen, plannen, coördineren, meedenken en organiseren. Deze kwaliteiten zet ik graag in om van een zakelijk evenement of feest een onvergetelijk moment te maken. Van het zoeken naar een geschikte locatie, het plannen van activiteiten tot het leggen van contacten; Glinsteringen bruist van de ideeën.

Inge van den Berg

Sprankelende verhalen


Verhalen verleiden, verbinden, inspireren en maken het verschil. Als ik zie hoe enthousiast ondernemers vertellen en hun ogen gaan glimmen omdat ze over hun passie vertellen, dan geniet ik daar enorm van. Ik vind het heerlijk om de anekdotes en de sfeer van het feest of evenement uit te werken tot een blijvende en sprankelende herinnering. Over nagenieten gesproken!

Erica Theloosen

Glinsteringen organiseert het & Caatjes pen schrijft glinsterende verhalen.
Heb jij iets te vieren?Bel ons, een persoonlijke kennismaking is zo gepland!
Erica: 06 41040856 Inge: 06 29336068

parallax background

Beleef jouw momenten

Ik help u graag om extra glinsteringen toe te voegen aan uw feest of evenement.
Neem vrijblijvend contact met me op!